Amelie Holmqvist

Projektledare

God kommunikation, samarbete och ledarskap är A och O för Amelie

Amelie är van vid att parallellt driva olika och varierande typer av projekt där hon lägger stor vikt vid god kommunikation, samarbete och ledarskap. Hon har en masterexamen i Väg- och Vattenbyggnad från Lunds tekniska högskola och ett stort engagemang för uppdrag som kretsar kring en hållbar samhällsutveckling, ur ett miljömässigt såväl som ur ett socialt perspektiv. 

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? Att få lära känna och arbeta tillsammans med spännande och drivna människor. Jag ser goda möjligheter till utveckling på Sigholm, dels i mitt arbete som konsult men även på ett personligt plan.

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? Just nu är mitt bästa minne när jag fick vara med på Projects strategidagar i december 2021 innan min anställning började. Det var två spännande och roliga dagar.

Vad är dina styrkor arbetsmässigt? Strukturerad problemlösare som även är bra på att hantera och förstå människor.

Vilken låt hämtar du energi från? Oj, det finns många men en återkommande är låtar från albumet Rumours med Fleetwood Mac.

Hur hämtar du energi? Antingen genom att läsa en bok i soffan eller en promenad/löptur i skogen.

Superkraft: Lagar god pasta!

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy