Vår digitala plattform hjälper er verksamhet att sortera, analysera och föreslå hur produktionsanläggningarna ska köras för en optimal drift

Bakom Aurora by Sigholm arbetar både energisystemsingenjörer och systemutvecklare med mångårig erfarenhet i branschen som tillsammans med er kan förädla produktionsdatat efter just era behov.

Läs mer på www.aurorabysigholm.se

Planering

Med ett användarvänligt och intuitivt gränssnitt skapas en bättre produktionsplanering som tar hänsyn till kommande veckas elpriser, värmebehov och anläggningstillgångar och optimerar produktionen därefter.

Kommunikation

Gränsöverskridande kommunikation mellan arbetsledning och driftpersonal. Aurora by Sigholm ger dig en överskådlig kommunikationsplattform där information delas mellan skiftlag och ledning för en helhetssyn över anläggningarna.

Analys

Genom att simulera olika typer av driftfall kan personalen vara beredda att agera när planerade och oplanerade händelser uppstår. Samtidigt som ekonomiska analyser kan göras och därmed erhålla bra underlag som främjar decentraliserade beslut.

Uppföljning

Genom att jämföra utfallsdata med den i efterhand optimala energiproduktionen erhålls tydliga och pedagogiska underlag för att personalen ständigt ska utvecklas i motiverande miljöer.

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy