Med över 30 års erfarenhet inom miljöfrågor kopplat till industri- & energiverksamheter

På Sigholm jobbar energiingenjörer, systemutvecklare, managementkonsulter, projektledare, affärsutvecklare och miljökonsulter i en härlig symbios.

För att lära känna oss lite bättre har vi frågat några Sigholmare vad de tycker om arbetsplatsen. 

Ingela Steen Ronnermark - Med över 30 års erfarenhet inom miljöfrågor kopplat till industri- och energiverksamheter.

Vad är det bästa med att arbeta på Sigholm?

Den fina andan - här bryr man sig om varandra, alla hjälper varandra och individen blir sedd. Vårt coachande arbetssätt med att vara PEP (process excellence partner) för varandra utanför den närmaste arbetsgruppen gör att vi utvecklar varandra.

Hur fick du upp ögonen för Sigholm?

Energistrategipodden!

Vad har överraskat dig mest med att jobba på Sigholm?

Allas delaktighet i företagets utveckling, viljan att dela med sig av erfarenheter och att det finns en enkel struktur för att göra detta möjligt. 

Feedback är en rättighet, våga göra skillnad, det finns alltid ett nästa steg… det är några av företagets ledord som mynnar ut i företagets dna. Vilken av våra ledord bär du med dig som en daglig vägvisare?

Feedback är en rättighet. För mig är det viktigt att hela tiden utvecklas och lära mig nya nya saker. Genom att få feedback på prestationer och beteende får jag en vägvisare om jag är på rätt väg. Det kan jag sedan även ta med mig och ge vidare och utveckla andra. 

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del