Med över 30 års erfarenhet inom miljöfrågor kopplat till industri- & energiverksamheter

På Sigholm jobbar energiingenjörer, systemutvecklare, managementkonsulter, projektledare, affärsutvecklare och miljökonsulter i en härlig symbios.

För att lära känna oss lite bättre har vi frågat några Sigholmare vad de tycker om arbetsplatsen. 

Ingela Steen Ronnermark - Med över 30 års erfarenhet inom miljöfrågor kopplat till industri- och energiverksamheter.

Vad är det bästa med att arbeta på Sigholm?

Den fina andan - här bryr man sig om varandra, alla hjälper varandra och individen blir sedd. Vårt coachande arbetssätt med att vara PEP (process excellence partner) för varandra utanför den närmaste arbetsgruppen gör att vi utvecklar varandra.

Hur fick du upp ögonen för Sigholm?

Energistrategipodden!

Vad har överraskat dig mest med att jobba på Sigholm?

Allas delaktighet i företagets utveckling, viljan att dela med sig av erfarenheter och att det finns en enkel struktur för att göra detta möjligt. 

Våga göra skillnad, feedback är en rättighet, det finns alltid ett nästa steg… det är några av företagets ledord som mynnar ut i "Sigholms dna". Ingela, vilken av våra ledord bär du med dig som en daglig vägvisare?

Feedback är en rättighet. För mig är det viktigt att hela tiden utvecklas och lära mig nya nya saker. Genom att få feedback på prestationer och beteende får jag en vägvisare om jag är på rätt väg. Det kan jag sedan även ta med mig och ge vidare och utveckla andra. 

Att jobba på Sigholm

Träffa oss som jobbar på Sigholm

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Se medarbetare

Aktuellt

jun 12, 2024 | Nyhet

Deltagande under Almedalsveckan 2024

Vi är glada att återigen delta under Almedalsveckan, en av Sveriges viktigaste mötesplatser. I år kommer vi att engagera oss genom en rad åtaganden, däribland att moderera paneler och seminarier samt intervjua beslutsfattare och politiker i vår podcast, Energistrategipodden.Deltar du inte under Alme

maj 30, 2024 | Nyhet

Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag 2024"

För tionde året i rad genomför Cinode en jämställdhetsstudie. Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag" med 48% kvinnor i organisationen.

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy