Analysflöde prenumerationstjänster

Säkra framtida beslut med datadrivna insikter

Datadriven omvärldsanalys i kombination med förståelse för viktiga samband på energimarknaden är grunden för att kunna fatta beslut i en allt mer snabbrörlig värld. Vi har därför på Sigholm valt att stödja våra kunder och andra intressenter med prognoser och analyser av energimarknaden.

Analysutskick

När det sker något särskilt intressant på marknaden skickar vi ut information och analys om detta. Utskicken är kostnadsfria och du kan här skriva upp dig för att motta analysutskicken via e-post.

Återkommande utskick | Kostnadsfritt

Anmäl dig här

Webbinarium

En halvtimmes muntlig marknadsgenomgång varannan vecka med de viktigaste perspektiven. Allt går givetvis att prova på innan beslut.

2 gånger/månad | Kostnadsfritt prova-på

Anmäl dig här

Omvärldsbevakning

Exklusivt white label-utskick med marknadsanalys för egen användning eller i kommunikation med kund.

1 gång/månad | Exklusiv prenumeration

Intresseanmälan

Långtidsprognos

Europas energikris förvärras. Ta del av vår långtidsprognos som underlag för dina strategiska beslut. Långtidssimuleringar av elpriset utkommer vid tre tillfällen per år (apr, sept & dec) inklusive en genomgång av prognosen.

3 gånger/år | Exklusiv prenumeration

Intresseanmälan

Avropa en analytiker

Avropa en analytiker för snabba frågor, allmänna diskussioner eller inför viktiga kundmöten

Vid behov | Konsultarvode

Intresseanmälan

Föredrag & workshops

Föredrag och strategiska workshops efter behov och passform

Vid behov | Konsultarvode

Intresseanmälan

Vägledning till framgångsrika diskussioner och strategier

Som erfarna moderatorer och paneldeltagare erbjuder vi inte bara en plattform för engagerande diskussioner utan också en möjlighet att forma och fördjupa strategier inför kommande evenemang. Tillsammans skapar vi meningsfulla dialoger och strategiska vägledningar som går bortom det förväntade, vilket kan bli startpunkten för banbrytande initiativ och en starkare närvaro på evenemanget.

Läs mer

Intresserad av hur vi kan hjälpa din organisation?

Kontakta oss så berättar vi mer

Kontaktuppgifter

Arne Bergvik

Energistrateg

Lukas Wärend Ewerlöf

Energistrateg

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del