Energiingenjör med över 20 års erfarenhet inom energibranschen

På Sigholm jobbar energiingenjörer, systemutvecklare, managementkonsulter, projektledare, affärsutvecklare och miljökonsulter i en härlig symbios.

För att lära känna oss lite bättre har vi frågat några Sigholmare vad de tycker om arbetsplatsen. 

Samuel Atler - Energiingenjör med över 20 års erfarenhet inom energibranschen

Efter examen från Mälardalens Högskola tillägnades de första åren efter högskolan som projektör för att sedan arbeta som projektledare med olika typer av projekt mestadels inom energibranschen och försörjningssektorn.

Vad är det bästa med att arbeta på Sigholm?

Det är ett relativt ungt bolag som hela tiden är på frammarsch och vill utvecklas vilket göra att man hela tiden som individ befinner sig i ständig utveckling och lärande.

Hur fick du upp ögonen för Sigholm?

Min första kontakt med Sigholm var via Niclas för över tio års sedan, då vi båda hade uppdrag hos samma uppdragsgivare och på den vägen är det.

Vad har överraskat dig mest med att jobba på Sigholm?

Vilken otrolig utveckling vi har haft under de snart tio åren jag jobbat på Sigholm. Att vi gått från fyra anställda som vi var när jag började till snart 70 och att vi finns på fyra orter

Våga göra skillnad, feedback är en rättighet, det finns alltid ett nästa steg… det är några av företagets ledord som mynnar ut i företagets dna. Samuel, vilken av våra principer bär du med dig som en daglig vägvisare?

Feedback är en rättighet. Feedback är enligt mig så viktigt för att kunna utvecklas, om ingen talar om vad man kan göra bättre är det så svårt att veta om det och att man måste våga fråga/prova, det är trots allt på sina misstag man många gånger lär sig.

Att jobba på Sigholm

Träffa oss som jobbar på Sigholm

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Se medarbetare

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy