Amelie Holmqvist

Projektledare

God kommunikation, samarbete och ledarskap är A och O för Amelie

Amelie är van vid att parallellt driva olika och varierande typer av projekt där hon lägger stor vikt vid god kommunikation, samarbete och ledarskap. Hon har en masterexamen i Väg- och Vattenbyggnad från Lunds tekniska högskola och ett stort engagemang för uppdrag som kretsar kring en hållbar samhällsutveckling, ur ett miljömässigt såväl som ur ett socialt perspektiv. 

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? Att få lära känna och arbeta tillsammans med spännande och drivna människor. Jag ser goda möjligheter till utveckling på Sigholm, dels i mitt arbete som konsult men även på ett personligt plan.

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? Just nu är mitt bästa minne när jag fick vara med på Projects strategidagar i december 2021 innan min anställning började. Det var två spännande och roliga dagar.

Vad är dina styrkor arbetsmässigt? Strukturerad problemlösare som även är bra på att hantera och förstå människor.

Vilken låt hämtar du energi från? Oj, det finns många men en återkommande är låtar från albumet Rumours med Fleetwood Mac.

Hur hämtar du energi? Antingen genom att läsa en bok i soffan eller en promenad/löptur i skogen.

Superkraft: Lagar god pasta!

Working at Sigholm

We have the ambition to make the world better together

At Sigholm, we believe in developing skills in the long term to build the company together. Through shared reflections, we create a culture of continuous learning.

Career at Sigholm

Latest news

Jun 12, 2024 | News | News & press

Deltagande under Almedalsveckan 2024

Vi är glada att återigen delta under Almedalsveckan, en av Sveriges viktigaste mötesplatser. I år kommer vi att engagera oss genom en rad åtaganden, däribland att moderera paneler och seminarier samt intervjua beslutsfattare och politiker i vår podcast, Energistrategipodden.Deltar du inte under Alme

May 30, 2024 | News

Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag 2024"

För tionde året i rad genomför Cinode en jämställdhetsstudie. Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag" med 48% kvinnor i organisationen.

Nov 30, 2023 | News | News & press

Leveraging CSRD to create business value

In early 2024, the requirements for all large companies' sustainability reporting will be tightened, and most energy companies will be directly affected. The EU's Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) will become Swedish law and will, among other things, give sustainability reporting t

Contact Us

Fill out the form, and we will get back to you, visit one of our offices, or call us at +46(0)21-12 03 10.

By clicking send, you agree to Sigholm's handling of your personal data. Read our personal data policy