Andreas Hellström

Projektledare

Andreas arbetar som projektledare inom fastighetsprojekt som spänner från tidigt idéstadie med att driva detaljplaner, genom genomförandefasen till utveckling av fastighetsförvaltning

Andreas har upphandlat entreprenader (mestadels Driftentreprenader) för Statens Fastighetsverk, SBB (fd. Hemfosa), Östersundshem med flera, process- och workshoplett Stadsbyggnadsbenchen (9 Stockholms kommuner) som kontinuerligt benchmarkar sin stadsbyggnadsprocess med varandra, varit delaktig i behovsanalyser för Skatteverket och Sollentuna kommun, agerat hyresgästrådgivare för Skatteverket, Migrationsverket, Skövde kommun, projektlett uppförandet av en O'learys restaurang i Mall of Netherlands, varit Stockholms stads projektledare i Citybananprojektet, varit hyresgästrepresentant för Sweco Sverige vid ombyggnationen av Swecos huvudkontor i Stockholm m.m.  Med Andreas vid rodret får du en kommunikativ, glad och hållbar projektledare.

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? Att få arbeta i en nytänkande organisation med inspirerande, engagerade och härliga kollegor som driver utvecklingen i våra kunders projekt samt inom Sigholms gränser. Jag lär mig nytt varje dag på en helt ny nivå. 

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? Att få podcasta! Första gången jag prövat på det, det var kul men om jag gjorde det bra låter jag vara osagt. 

Vad är dina styrkor arbetsmässigt? Jag är en lagspelare och ser till att laget lyckas genom att vara inkluderande och lyhörd samtidigt som jag skapar struktur och tydlighet. Jag är även prestigelös och kan göra de arbetsuppgifter som krävs för att ta ett projekt framåt. 

Vilken låt hämtar du energi från? Tougher than the rest - Bruce Springsteen 

Hur hämtar du energi? I synnerhet genom träning, gärna genom skidåkning men oftast genom löpning. Men även genom musik och att träffa familj och vänner. 

Uppdrag som Andreas Hellström varit involverad i:

Fastighetschef på Svenska Kraftnät

Sigholm fick förtroendet att under en period axla rollen som fastighetschef för Svenska Kraftnät. I rollen ingick personalansvaret för enhet...

Läs artikel

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del