Marcus Norrman

Projektledare

Med gedigen erfarenhet inom kraftvärmebranchen

Marcus har en lång bakgund inom kraftvärmebranschen, en bakgrund som sträcker sig flera generationer bakåt! Med erfarenhet som mekaniker, bränsletekniker och underhållsingenjör arbetar Marcus nu som projektledare med ett antal geografiskt spridda uppdrag i ryggen i bl.a. Tyskland, Österrike, Thailand och Mauritius för att nämna några. Marcus har jobbat mot många branscher, bl.a. sågverksindustrin, waste to enery, cement, pappersmassa, samt fjärrvärmeindustrin.

Hur hämtar du energi? "På ett långpass löpning längs en ny skogsslinga utan hörlurar."

Styrkor: "Min största styrka är att jag har djup teoretisk och praktisk kunskap. Dessutom är jag rätt bra på att ta folk."

Superkraft: "Jag kan springa 4 maraton efter varandra."

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

jun 12, 2024 | Nyhet

Deltagande under Almedalsveckan 2024

Vi är glada att återigen delta under Almedalsveckan, en av Sveriges viktigaste mötesplatser. I år kommer vi att engagera oss genom en rad åtaganden, däribland att moderera paneler och seminarier samt intervjua beslutsfattare och politiker i vår podcast, Energistrategipodden.Deltar du inte under Alme

maj 30, 2024 | Nyhet

Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag 2024"

För tionde året i rad genomför Cinode en jämställdhetsstudie. Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag" med 48% kvinnor i organisationen.

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy