Joel Jorup

Affärsutvecklare & Projektledare

Civilingenjör med bred och lång erfarenhet inom energibranschen

Med sin stora erfarenhet från industri och energibranschen och genom sina olika ansvarsområden och roller så arbetar Joel gärna i komplicerade uppdrag med blandning av teamutveckling, affärsutveckling, teknik, inköp och juridik. Om uppdragen även inkluderar innovation, miljö och en hållbar framtid så trivs Joel som allra bäst.

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Att dagligen arbeta med inspirerande, högpresterande och lösningsorienterade medarbetare som gör att man själv utvecklas."

Hur hämtar du energi? "Antingen vid rodret på en segelbåt eller utför en bergstopp i Alperna."

Styrkor: "Lyhörd och analytisk".

Vilken låt hämtar du energi från? "Sky full of Stars - Coldplay"

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy