Frida Johander

Managementkonsult

Målinriktad förändringsledare som med nyfikenhet & systematik tar sig an förbättrings- & verksamhetsutvecklingsprojekt

Med ett ben inom energiteknik och ett inom verksamhets-utveckling skapar hon förtroende och förankring i kundens organisation vilket leder till långsiktigt hållbara resultat.

Vad var det som gjorde att du valde att börja på Sigholm? "Energibranschen har alltid intresserat mig och Sigholms fokus på just det var vad som fick mig att skicka in en ansökan från första början. Valet blev alltmer självklart desto mer jag fick veta om Sigholm och kulturen."

Vad är ditt första intryck av Sigholm? "Mitt första intryck var att alla kollegor är så otroligt drivna och inspirerande! Ständig utveckling och vilja att lära av varandra såväl som av omvärlden är tydligt närvarande på Sigholm."

Hur hämtar du energi? "För att hämta energi gillar jag att träna, går gärna på olika typer av grupp-pass på gymmet! Sen är det alltid lika trevligt att styra upp middagar med vänner. En och annan mysig Feelgood-bok läser jag också!"

Vad är dina styrkor? "Struktur är en oerhört viktig förutsättning i många sammanhang, och det är något jag bidrar med! Min nyfikenhet och analytiska förmåga är andra egenskaper som också är användbara när jag tar mig an nya utmaningar."

Vilken låt hämtar du energi från? "Kan omöjligt välja bara en av Dua Lipas låtar... så svaret blir helt enkelt alla hennes låtar." 

Superkraft: "På frågan "Vad ska jag laga till middag ikväll?" har jag alltid ett svar med ett nytt recept att testa."

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

jun 12, 2024 | Nyhet

Deltagande under Almedalsveckan 2024

Vi är glada att återigen delta under Almedalsveckan, en av Sveriges viktigaste mötesplatser. I år kommer vi att engagera oss genom en rad åtaganden, däribland att moderera paneler och seminarier samt intervjua beslutsfattare och politiker i vår podcast, Energistrategipodden.Deltar du inte under Alme

maj 30, 2024 | Nyhet

Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag 2024"

För tionde året i rad genomför Cinode en jämställdhetsstudie. Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag" med 48% kvinnor i organisationen.

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy