Elin Steinberg

Projektledare

Elin trivs i sin roll som projektledare då det ställer höga krav på kundfokus, lyhördhet, struktur och leverans

Elin har lång erfarenhet av att jobba för fastighetsägare, men även hyresgäster, inom både privat och offentlig sektor. Målsättningen i samtliga projekt är att driva mot en hållbar och långsiktig förvaltning av de befintliga fastigheterna, samt att bädda för att nya fastigheter ska kunna uppföras på ett hållbart sätt - ur det ekologiska, ekonomiska och sociala perspektivet. Elin har drivit utredningar, förstudier och andra strategiska projekt för fastighetsägare och hyresgäster. Ofta har projekten handlat om att t.ex. sätta upp nya processer, modeller och rutiner för hur man bör styra förvaltningsorganisationen och dess arbete. Elin är van att fungera som stöd i kundens beslutsprocess, vilket kan innefatta att driva workshops, upprätta kalkyler, beslutsunderlag och rapporter riktade mot ledning. Som person är Elin målmedveten, analytisk och drivs av att arbeta i grupp mot gemensamma mål.

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? Det faktum att våra ledord genomsyrar hela verksamheten. Att sträva efter ständig förbättring och hela tiden utvärdera samtliga aktiviteter och processer är verkligen ingen klyscha, utan här gör man det - på riktigt!

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? Det bästa minnet hittills får nog bli vår gemensamma eftermiddag/AW på temat Självledarskap.

Vad är dina styrkor arbetsmässigt? Jag är bra på att läsa av personer och situationer.

Vilken låt hämtar du energi från? Oj, jag lyssnar på så mycket så det är otroligt svårt att välja! Just för att få energi och pepp skulle jag kunna lyssna på en låt från Arcade Fire som heter Keep the car running. Klämmer även in ett bra svenskt peppalternativ med ett skohorn på den här frågan: Säkert - Sanningsdan.

Hur hämtar du energi? Lyssnar på musik (helst live), tar en löptur eller umgås med vänner.

Superkraft: Lär mig (ofta ofrivilligt) låttexter efter någon enstaka genomlyssning.

Uppdrag som Elin Steinberg varit involverad i:

Kartläggning av samhällsbyggnadsprocess och trafikplaneringsprocess, Strängnäs kommun

Sigholm fick förtroendet att projektleda ett prioriterat förbättringsprojekt för Strängnäs kommun: k

Läs artikel
Upphandling av förvaltningsentreprenad för bostadsrättsförening

En bostadsrättsförening i Västerhaninge valde Sigholm för att leda upphandlingen av en ny förvaltningsentreprenad. Genom en okonventionell m...

Läs artikel
Upphandling av städentreprenad för komplex verksamhet

Stockholms Hamnar, ett bolag ägt av Stockholm stad, är en av världens största passagerarhamnar och e

Läs artikel

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy