Fullstackutvecklare

Vill du skapa transformation i energibranschen?

Välkommen till Sigholm – en plats där framtiden formar nuet. Med 65 engagerade kollegor fördelade på kontor i Stockholm, Västerås och Göteborg driver vi förändring med en passion för framtidens teknik och energiförbättringar.

Vår styrka ligger i vårt decentraliserade arbetssätt och platta organisationsstruktur, där varje individ får frihet under ansvar att leda sin egen utveckling.På Sigholm är feedback inte bara en möjlighet, det är en rättighet. Vi tror att den bästa utvecklingen sker i ett klimat där en ständigt får och ger konstruktiv feedback. Detta skapar en dynamisk miljö där lärande, ledarskap och personlig utveckling går hand i hand.

Att arbeta på Sigholm innebär att vara en del av ett framåtblickande team som vågar tänka annorlunda. Vårt mål är att optimera samspelet mellan människa, teknik och affär, och vi söker dig som delar deras vision om en hållbar framtid. Bli en del av teamet och forma framtiden tillsammans med oss på Sigholm!

Syfte

Sigholm söker nu ytterligare kollega till teamet av systemutvecklare. Tillsammans med teamet arbetar du i den egenutvecklade SaaS-lösningen Aurora by Sigholm samt med utvecklingen av nya produkter. Aurora by Sigholm är en molnbaserad tjänst utformad för kraftvärmebolag så att de kan optimera sin produktion och sina energisystem. Produkten började utvecklas 2016 och har idag en stabil kundgrupp med nöjda användare. Men behovet är fortsatt stort hos kunderna och fler vill dra nytta av denna optimering. Ett stort fokus i rollen är därför på produktutveckling och uppskalning av applikationer.

Vi söker en erfaren Fullstackutvecklare att komplettera teamet med. Vi ser gärna att du har ett intresse för mjukvaruarkitektur och att du är en person som gillar att dela med dig av dina kunskaper och samarbeta med dina kollegor. Teamet arbetar i tvåveckors sprintar och kvartalsmål där alla är lika delaktiga i att sätta planen för arbetet framåt. Ett av våra ledord är självledarskap, vilket innebär att du har en stor påverkan i din fortsatta utveckling och utformningen av din roll och ansvar.

Det här är några språk/ramverk som du kommer att arbeta med:

React, TypeScript. Django, Python, AWS-tjänster (Lambda, DynamoDB)

Ansvarsområden

Som Fullstackutvecklare innefattar dina ansvarsområden bland annat: 

  • Produktutveckling och förbättring: Delta i utvecklingen av Aurora by Sigholm och andra nya produkter. Bidra till förbättringar och uppskalning av applikationer. Implementera nya funktioner och förbättringar baserat på kundbehov och feedback.
  • Mjukvaruutveckling: Utveckla och underhålla funktioner på både front- och backend. Utforska och bidra till mjukvaruarkitekturen för att säkerställa skalbarhet och prestanda.
  • Molnbaserad teknik och infrastruktur: Arbeta med AWS-tjänster såsom Lambda och DynamoDB för att hantera den molnbaserade infrastrukturen. Optimera och underhålla den molnbaserade arkitekturen för hög prestanda och skalbarhet.
  • Samarbete och kunskapsdelning: Samarbeta med kollegor för att lösa problem och optimera kodbasen. Dela med dig av kunskaper och erfarenheter för att främja teamets utveckling och lärande. Ta en aktiv roll i din egen utveckling och ansvarsområden enligt principen om självledarskap.

För att lyckas i rollen så tror vi att du:

Är en kommunikativ och nyfiken person som gillar att driva ditt eget arbete. Du är en person som trivs med att ansvar för dina uppgifter och tar gärna initiativ för att hitta nya vägar framåt. Vidare är du en person som gillar att arbeta i team och du delar gärna med dig av dina kompetenser och erfarenheter när du samarbetar med kollegor.

Du som söker har en relevant utbildning och några års erfarenhet inom Fullstackutveckling. Det är extra meriterande med kunskaper inom React, TypeScript. Django, Python, AWS-tjänster (Lambda, DynamoDB) samt intressant med tidigare erfarenhet inom tidsseriedata.

Vad Sigholm kan erbjuda dig:

  • Delaktighet och möjlighet att påverka både bolaget och din egen utveckling
  • Frihet under ansvar och ledande roll i verkliga projekt
  • Samarbete med kompetenta kollegor som mer än gärna delar med sig av sina erfarenheter
  • En varierad arbetsroll i form av olika uppdrag, kunder och teknik
  • Goda förmåner som är utformade efter dig.
Ansök tjänsten

Ansökan görs på extern webbplats

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

jun 12, 2024 | Nyhet

Deltagande under Almedalsveckan 2024

Vi är glada att återigen delta under Almedalsveckan, en av Sveriges viktigaste mötesplatser. I år kommer vi att engagera oss genom en rad åtaganden, däribland att moderera paneler och seminarier samt intervjua beslutsfattare och politiker i vår podcast, Energistrategipodden.Deltar du inte under Alme

maj 30, 2024 | Nyhet

Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag 2024"

För tionde året i rad genomför Cinode en jämställdhetsstudie. Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag" med 48% kvinnor i organisationen.

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy