Malin Filipsson

Managementkonsult

Malin är en mångkulturell språkfantast som jobbat med verksamhetsutveckling, förändringsarbete, digitalisering och projektledning i många branscher inom industrin.

Malin har, med sin höga sociala kompetens, en förmåga att passa in i de flesta grupper. Denna förmåga har bland annat utvecklats genom roller som projektledning inom flygindustrin, digitalisering av produktionsoptimering inom bilindustrin i Japan och implementering av Industri 4.0 i en global roll med säte i Italien. Som förändringsledare jobbar Malin strukturerat och målinriktat med förändringsarbete inifrån och ut och anser att tydlig kommunikation är en nyckel till framgång.

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Medvetenheten om att produkten vi säljer är vår person och vår kunskap och att motsvarande tid investeras i personlig utveckling, diskussion, bokcirklar och utbyte av erfarenheter som stärker oss som individer och företag."

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Då vi cyklade downhill tillsammans. En riktig adrenalinrush!"

Hur hämtar du energi? "Träning ger mig energi! Just nu ligger träning och löpning på topplistan." 

Styrkor: "Min styrka ligger i att hantera och jobba med olika typer av människor. Som förändringsledare jobbar jag strukturerat och målinriktat med förändringsarbete inifrån och ut och anser att tydlig kommunikation är en nyckel till framgång."

Vilken låt hämtar du energi från? "Try everything med Shakira. Den var med i filmen Zootropolis som handlar om en liten kanin som vill bli polis och måste kämpa riktigt hårt för att nå sina mål. Den gör mig glad."

Superkraft: "Språkjunkie! Jag betraktar språk som en hobby och har studerat Japanska, Arabiska, Franska, Kinesiska och naturligtvis Engelska." 

Uppdrag som Malin Filipsson varit involverad i:

Underhållsarbete på Bodens Energi

Bodens Energi gick under 2019 igenom en omorganisering och ville i samband med detta passa på att utveckla sina arbetsprocesser för underhål...

Läs artikel
Säker avställning på Bodens Energi

Ny säkerhetsstrategi hos Bodens Energi - Från avsaknad av tydliga rutiner till standardiserad Säker avställning och ökad automatisering....

Läs artikel
Nya arbetsprocesser lyfte systemanvändningen för Bodens Energi

Bodens Energi och Sigholm har tillsammans tagit fram och implementerat arbetsprocesser med grund i hur verksamheten faktiskt ser ut....

Läs artikel

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

jun 12, 2024 | Nyhet

Deltagande under Almedalsveckan 2024

Vi är glada att återigen delta under Almedalsveckan, en av Sveriges viktigaste mötesplatser. I år kommer vi att engagera oss genom en rad åtaganden, däribland att moderera paneler och seminarier samt intervjua beslutsfattare och politiker i vår podcast, Energistrategipodden.Deltar du inte under Alme

maj 30, 2024 | Nyhet

Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag 2024"

För tionde året i rad genomför Cinode en jämställdhetsstudie. Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag" med 48% kvinnor i organisationen.

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy