Vendela Olsson

Managementkonsult

Vendela är uppskattad för sin kommunikation och strukturella arbete 

Vendela är en målinriktad förändringsledare som genom sitt driv och nyfikenhet snabbt skapar sig en bild över nuläget. Hon jobbar strukturerat och genom tydlig kommunikation skapar hon engagemang och förankring inom organisationen.

Vad var det som gjorde att du valde att börja på Sigholm? "En anledning till att Sigholm är ett företag som intresserar mig är då förändringsarbete och digitalisering mot ökad hållbarhet är områden som jag tycker är otroligt intressanta. Dessutom drivs jag av den snabba utvecklingen inom energibranschen med de många möjligheter och utmaningar det medför och att jobba inom ett område som jag finner intressant och vill fördjupa mig inom är något jag värdesätter högt." 

Vad är ditt första intryck av Sigholm? "En nytänkande organisation med många drivna medarbetare som brinner för att göra skillnad." 

Vad är dina styrkor? "Tar ansvar för det jag åtagit mig."

Vilken låt hämtar du energi från? "Unwritten med Natasha Bedingfield."

Hur hämtar du energi? "En springtur eller golfrunda som avslutas med ett varmt bad."

Superkraft: "Har bättre balans på händer än fötter ;)"

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del