Katja Lindblom

Affärsutvecklare inom energiteknik

Med över 20 års erfarenhet inom fjärrvärme arbetar Katja med utredningar inom energiområdet

Katja har arbetat med energifrågor, främst fjärrvärme i över 20 år och har då fokuserat mycket på marknadsfrågor, ledarskapsfrågor och utveckling av verksamheter. Som konsult har hon ansvarat för olika utredningar vid förändringar i verksamheter och då deltagit i bland annat tekniska utvecklingsprojekt och prismodellsprojekt. Utöver det har hon även varit expertstöd till exempelvis Energiföretagen, Energiforsk och utländska investerare samt hållit utbildningar inom energiområdet.

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? Att få arbeta i energibranschen där det händer så mycket samtidigt som Sigholm är ett nytänkande företag med kompetenta och engagerade medarbetare.

Vad är dina styrkor arbetsmässigt? Jag gillar nya utmaningar och att lära mig nya saker. Därför tycker jag om att arbeta i projekt där det inte alltid finns ett tydligt svar på alla frågor utan där jag tillsammans med kunden kan hitta en bra lösning. 

Vilken låt hämtar du energi från? Får man bara välja en?! Då får det bli Mannen i den vita hatten (16 år senare) av Kent

Hur hämtar du energi? Jag lyssnar mycket på poddar där jag framför allt vill ha information om vad som händer i Sverige och omvärlden som i "Det politiska spelet", "Kina-podden" och "USA-podden" men också en del mer humoristiska program och så EnergiStrategiPodden förstås!

Superkraft: Kan rabbla alla tågstationer från Långsele i Ångermaland till Stockholm Central trots att tågen inte går hela sträckan längre.

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del