Katja Lindblom

Business developer - energy technology

Med över 20 års erfarenhet inom fjärrvärme arbetar Katja med utredningar inom energiområdet

Katja har arbetat med energifrågor, främst fjärrvärme i över 20 år och har då fokuserat mycket på marknadsfrågor, ledarskapsfrågor och utveckling av verksamheter. Som konsult har hon ansvarat för olika utredningar vid förändringar i verksamheter och då deltagit i bland annat tekniska utvecklingsprojekt och prismodellsprojekt. Utöver det har hon även varit expertstöd till exempelvis Energiföretagen, Energiforsk och utländska investerare samt hållit utbildningar inom energiområdet.

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? Att få arbeta i energibranschen där det händer så mycket samtidigt som Sigholm är ett nytänkande företag med kompetenta och engagerade medarbetare.

Vad är dina styrkor arbetsmässigt? Jag gillar nya utmaningar och att lära mig nya saker. Därför tycker jag om att arbeta i projekt där det inte alltid finns ett tydligt svar på alla frågor utan där jag tillsammans med kunden kan hitta en bra lösning. 

Vilken låt hämtar du energi från? Får man bara välja en?! Då får det bli Mannen i den vita hatten (16 år senare) av Kent

Hur hämtar du energi? Jag lyssnar mycket på poddar där jag framför allt vill ha information om vad som händer i Sverige och omvärlden som i "Det politiska spelet", "Kina-podden" och "USA-podden" men också en del mer humoristiska program och så EnergiStrategiPodden förstås!

Superkraft: Kan rabbla alla tågstationer från Långsele i Ångermaland till Stockholm Central trots att tågen inte går hela sträckan längre.

Missions that Katja Lindblom been involved in:

Utveckling av tjänster, Telge Nät

Telge Nät arbetar för att utveckla sina tjänster inom bland annat fjärrvärme, fjärrkyla, elnät och flexibilitetstjänster, ett arbete som Sig...

Read article

Working at Sigholm

We have the ambition to make the world better together

At Sigholm, we believe in developing skills in the long term to build the company together. Through shared reflections, we create a culture of continuous learning.

Career at Sigholm

Latest news

Jun 12, 2024 | News | News & press

Deltagande under Almedalsveckan 2024

Vi är glada att återigen delta under Almedalsveckan, en av Sveriges viktigaste mötesplatser. I år kommer vi att engagera oss genom en rad åtaganden, däribland att moderera paneler och seminarier samt intervjua beslutsfattare och politiker i vår podcast, Energistrategipodden.Deltar du inte under Alme

May 30, 2024 | News

Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag 2024"

För tionde året i rad genomför Cinode en jämställdhetsstudie. Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag" med 48% kvinnor i organisationen.

Nov 30, 2023 | News | News & press

Leveraging CSRD to create business value

In early 2024, the requirements for all large companies' sustainability reporting will be tightened, and most energy companies will be directly affected. The EU's Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) will become Swedish law and will, among other things, give sustainability reporting t

Contact Us

Fill out the form, and we will get back to you, visit one of our offices, or call us at +46(0)21-12 03 10.

By clicking send, you agree to Sigholm's handling of your personal data. Read our personal data policy