Ingela Steen Ronnermark

Projektledare

Energiingenjör och miljöspecialist som tillsammans med andra vill utveckla och förbättra arbetssätt för att minska vår miljöbelastning   

Ingela har lång erfarenhet inom miljöområdet och har arbetat med såväl löpande miljöarbete hos kund samt med projekt kopplat till olika miljöinvesteringar i syfte att klara miljötillstånd, interna förbättringar eller kommande miljövillkor. Ingela tar roller som kravställare, granskare eller uppföljning beroende på vilken del i processen hon blir involverad i och har under 2022 blivit Certifierad Miljöbyggnadssamordnare. Ingelas personlighet gör att hon har lätt för att jobba tillsammans med personal på olika nivåer i en organisation och många kunder utrycker stort förtroende för henne både som person och för hennes kompetens.  

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Gemenskapen och delaktigheten!"

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "När jag som nykläckt Sigholmare försökte smyga med ett enskilt svar i Outlook istället för att svara direkt till alla i den öppna informationskanalen Slack... Då först förstod jag att alla mina kollegor på riktigt var intresserade av det som jag kunde bidra med."  

Hur hämtar du energi? "Med rörelse dvs promenader i tidiga morgonljuset med min hund, en löparrunda med min löpargrupp (Runacademy) eller pilla i jorden bland växterna på altanen. Under våren och hösten har jag som mest energi!"  

Styrkor: "Ordning och reda, struktur får mig att bli effektiv."

Vilken låt hämtar du energi från? "Svårt val... Amazing Day - Coldplay och Enjoy the silence - Depeche Mode."

Superkraft: "Jag har drejat många bruksföremål som vi använder dagligen. Nu var det dock ett tag sedan men har man en gång uppnått en superkraft så är den väl för alltid...!?"

Artiklar av Ingela Steen Ronnermark

Med över 30 års erfarenhet inom miljöfrågor kopplat till industri- & energiverksamheter

På Sigholm jobbar energiingenjörer, systemutvecklare, managementkonsulter, projektledare, affärsutve

Läs artikel

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del