Henrik Näsström

Affärsutvecklare

Henrik har lång erfarenhet av fjärrvärme, affärsmodeller och ledarskap

Henrik är väldigt intresserad av energi och har arbetat med fjärrvärme sedan 2007, mestadels med marknadsorienterade uppgifter. På Sigholm Tech har Henrik utfört uppdrag såsom intäktsanalyser hos energibolag och drivit förändringsledning mot mer lönsamma affärer.

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Möjligheten att hjälpa olika energibolag i Sverige med förbättrad lönsamhet och fortsatt nöjda kunder. Jag gillar även vår interna aktivitetshantering som skapar väldigt effektiva arbetssätt".

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Vi var på en intern utvecklingsresa i fjällen som vi fyllde med mycket träning och skratt. Oförglömligt!"

Hur hämtar du energi? "Genom att omges av människor jag tycker om och när jag gör saker som påminner om min uppväxt. Och fiska, träna och äta god mat!"

Styrkor: "Jag har en väldigt god förståelse i fjärrvärmeaffären och kan väldigt snabbt sätta mig in i olika energibolags situationer. Att identifiera potential och snabbt agera på den är nog mitt starkaste attribut".

Vilken låt hämtar du energi ifrån? "Nu kan du få mig så lätt" - Håkan Hellström. "Den känner jag mycket för."

Superkraft: "Jag kan somna precis när jag känner för det. Himla praktiskt."

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del