Hanna Tengelin

Strategikonsult

Hanna uppskattats för sin förmåga att konkretisera och visualisera komplexa frågeställningar och därigenom vägleda kunder i förändrings- och utvecklingsprojekt

Hanna är ansvarig för verksamhetsområde management på Sigholm i Göteborg. Hon har lång erfarenhet från att arbeta med ledning och styrning inom samhällsbyggnad och att leda verksamhetsutvecklingsprojekt inom både privata och offentliga organisationer.  

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "All energi jag får av att arbeta med kreativa och lösningsorienterade kollegor - det finns alltid en lösning och jag blir ständigt utmanad i att se nya spännande perspektiv på frågor". 

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Morgonträning intill en sjö på baksidan av Åreskutan och sen mountainbikecykling tills benen darrade". 

Hur hämtar du energi? "På havet, ombord på vår segelbåt".

Styrkor: Fånga upp alla medarbetare i en grupp och bygga engagemang och ansvarstagande i förändringsprocesser.

Vilken låt hämtar du energi från? "Honey" - Robyn.

Superkraft: "Jag har ett grymt bra namn- och ansiktsminne!"

Artiklar av Hanna Tengelin

Med lång erfarenhet inom förändringsledning och verksamhetsutveckling

På Sigholm jobbar energiingenjörer, systemutvecklare, managementkonsulter, projektledare, affärsutve

Läs artikel

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy