Marcus Andersson

Managementkonsult

Marcus är en strategi- och processorienterad konsult med breda kunskaper inom verksamhetsutveckling och IT.

Marcus skapar sig snabbt en bild av organisationens nuläge för att kunna presentera ett önskat börläge som han sedan arbetar strukturerat mot. Med sin eftertraktade kombination av företagsekonomi och IT har han ett helhetsperspektiv på den moderna organisationens behov.

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Downhilli i Åre var en häftig upplevelse, både på ett personligt plan och som grupp!" 

Hur hämtar du energi? "Att resa ger mig väldigt mycket energi och då helst till platser där det händer något, ibland måste man få känna på "pulsen". Sen är jag smått beroende av upptäcka ny musik."

Vilken låt hämtar du energi från? "Låt som jag hämtar energi från: Endstation - Inhalt Der Nacht & Echoes Of October. Låt som jag hämtar energi till: So What - Miles Davies."

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy