Timo Isaksson

Managementkonsult

Timo uppskattats för sin förmåga att konkretisera och visualisera komplexa frågeställningar och därigenom vägleda kunder i förändrings- och utvecklingsprojekt

Timo arbetar med verksamhetsutveckling och har haft uppdrag inom en mängd områden sedan han började på Sigholm år 2016. Om man skulle sammanfatta Timos gedigna erfarenhet skulle man kunna säga att den gemensamma nämnaren är tekniska lösningar, arbetsprocesser och mänskliga beteenden. Timo har jobbat med underhållsutveckling, styrning och KPI-uppföljning, utveckling av uppföljningsverktyg, data-analys, rening av masterdata, reservdelshantering, revisionsledning, revisionsutveckling, kundärendehantering, kompetensutveckling, systemkonfiguration, systemimplementation och anläggningsutveckling. Med mera! 

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Det bästa med Sigholm är chansen att få maximera min egen potential som förändringsledare. Möjligheten till utveckling och erfarenhetsåterkoppling är enormt bra på Sigholm".

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Expansionen till Stockholm och promenaden till det kontoret. Det var en skön känsla".

Hur hämtar du energi? "Just nu är det löpning. Med en aktivitetsklocka kan jag få fantastiskt mycket data som jag kan nörda ner mig i och då blir det ju ännu roligare!"

Styrkor: "Forma och visualisera data och så vågar jag testa annorlunda tillvägagångssätt för att lösa problem."

Vilken låt hämtar du energi från? "Andetag - Erik Lundin."

Superkraft: "Jag kan känna igen en låt på de första tonerna."

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy