Samuel Atler

Projektledare

Samuel är en uppskattad projektledare som behåller lugnet i de mest stressade situationer

Med erfarenhet av stora byggnationer på Arlanda, som möjliggör hela expansionen, har Samuel även projektlett investeringsprojekt såsom ackumulator och block 6 till Mälarenergi.  

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Jobba med varierande uppgifter och med unga drivna kollegor som ständigt förbättrar oss på Sigholm, Kul att jobba på en arbetsplats som ständigt förbättras och utvecklas."

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Det bästa minnet som nu poppar upp är hur vi en gång var ett lite roligt gäng på 4-5 personer som nu 5-6 år senare är snart 50! 10 gånger upp på drygt 5 år."

Hur hämtar du energi? "På fritiden så försöker jag få den genom träning som padel, golf och även lite löpning och skidåkning i perioder."

Styrkor: "Få projektet att jobba för samma mål!"

Vilken låt hämtar du energi från? "Är ingen musikfantast utan lyssnar ofta på ljudböcker." 

Superkraft: "Lugn i stressade situationer..."

Artiklar av Samuel Atler

Energiingenjör med över 20 års erfarenhet inom energibranschen

På Sigholm jobbar energiingenjörer, systemutvecklare, managementkonsulter, projektledare, affärsutve

Läs artikel

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del