Niclas Sigholm

Strategikonsult

Niclas stöttar och leder bolag att förstå och tolka omvärlden till strategiska val

Niclas är en uppskattad talare och ofta anlitad för att utreda komplexa frågeställningar. Niclas är en tankeledare inom energibranschen och har jobbat tillsammans med energibolagsledningar med operativa och strategiska frågor i över 13 år. Han är ofta anlitad som både talare och workshopledare inom branschen. Strategi- och affärsutveckling är hans centrala områden men han har flera års erfarenhet som Lean coach bakom sig. Genom att samtidigt ha byggt upp ett mjukvaruföretag med molnlösningar för energibolag har Agile och Scrum blivit viktiga verktyg för att ständigt anpassa sig till en föränderlig energimarknad. Som rösten bakom EnergiStrategiPodden dikuterar han marknaden och framtidens val tillsammans med beslutsfatare.

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy