Jennie Sträng

Marknadsansvarig

Med en god ledarskapsförmåga och en modern syn på kommunikation är Jennie en person som snabbt skapar förtroende

Jennie är metodisk och därmed bra på att skapa sammanhängde och goda helhetsanalyser genom delaktighet och engagemang.

Sigholm som arbetsgivare: "Jag fascineras ständigt av våra effektiva processer med transparens och delaktighet i grunden."

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Resan till Åre 2019. Jag var helt ny på Sigholm och följde direkt med på den årliga resan. Ett perfekt tillfälle att lära känna alla kompetena kollegor. MTB blandades med bad i en tjärn och (inte så lyckad) matlagning :)"

Hur hämtar du energi? "En springtur i Hallands bokskogar, ett dopp i en isvak och ett riktigt tufft barre-pass". 

Styrkor: "Bra på att fånga det som sägs i rummet. Jag balanserar också tempo med systematiskt arbete i de uppdrag jag jobbar i."

Vilken låt hämtar du energi från? "Alabora - Beyhude. Passar till alla sorts humör!"

Superkraft: "Geografi - klarade "På Spårets", enligt programledarna, svåraste resa genom tiderna på 10 poäng. Rätt svar: Gaborone."

Uppdrag som Jennie Sträng varit involverad i:

2mendix, verifikat för ansvarsfull avfallshantering på Söderenergi

För att sprida medvetenhet kring avfallshantering och öka förståelsen för hur man kan jobba med spårbarhet och transparens i avfallshanterin...

Läs artikel

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy