Isabell Stoor

Projektledare & Vd Sigholm Project

Isabell är vd för Sigholm Project och varit projektchef för olika byggprojekt, däribland Nya Lögarängsbadet, utvecklingen av Västerås hamn och Fastighet2020 som är ett helhetsgrepp över Mälarenergi koncernens fastigheter.

Isabell har med sin analytiska och förutseende förmåga haft uppdrag som tillförordnad projektchef på Västerås stad med ansvar för projektportföljen, medarbetare och resurssättning. Hon började sin resa på Sigholm som byggledare i byggnationen av Block 6 åt Mälarenergi.

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Att vi är ett så härligt gäng som ständigt vill utvecklas och gillar nya utmaningar ". 

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Har svårt att plocka ut ett då det är så många bra minnen tillsammans med Sigholm gänget, bla från alla resor vi gjort tillsammans ex. från sköna kvällar på takterrasser i södra Europa som varit ett tema på flera av våra resor genom åren."

Hur hämtar du energi? "Vara med familjen, gärna i fritidshuset i Dalarna och pyssla med något hus- eller trädgårdsprojekt."

Styrkor: "Har lätt för att sätta mig in och se flera steg framåt. Kund har beskrivit mig som extremt analytisk och förutseende"

Vilken låt hämtar du energi från? "Hämtar sällan medvetet energi från musik men får en häftig känsla till Tina Turner -We are the champions då jag har många härliga minnen från prisutdelningar med den låten som kan ge energi än idag. "

Superkraft: "Har ridit Falsterbo tre år i rad med en häst som jag ridit in och utbildat själv."

Uppdrag som Isabell Stoor varit involverad i:

Projektchef och projekteringsledare, Bostads AB Mimer

På Öster Mälarstrand i Västerås finns en plan på att bygga 1 500 lägenheter där Bostads AB Mimer ska

Läs artikel
Tillbyggnad av lokaler som möjlighet för expansion på Mälarenergi

Projektledning gällande framtagning av förstudie och projektplan för Mälarenergis Block 7-kraftvärmeverk. Uppdraget inkluderade skapandet av...

Läs artikel
Optimering av ventilationssystem på Mälarenergi

Mälarenergi behövde utvärdera en lösning för att minska luktproblemen i samband med sopförbränning. Sigholm kopplades in för att leda projek...

Läs artikel
Projektledning av en ny förbränningspanna på Mälarenergi Block 6

Utvecklingen av Mälrarenergis Block 6 var en nödvänfig utveckling för både fortsatt möjlighet att fortsätta erbjuda fjärrvärme samt att kunn...

Läs artikel

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del