Fredrik Josefson

Managementkonsult

Fredrik har passion för att förbättra och effektivisera processer 

Fredrik har alltid haft ett stort intresse och passion för att förbättra och effektivisera processer och en vilja av att göra saker bättre. Kombinerat med erfarenhet av att snabbt sätta sig in i, och förstå, kundens verksamhet samt genom olika analyser identifiera problem och möjligheter resulterar det i åtgärder och förändringar som ger en hållbar lönsamhetsförbättring.

Hur hämtar du energi? "Det skiljer sig lite beroende på årstid. Men jag får alltid enegeri genom att träffa mina vänner, gärna kombinerat med att vara ute på havet, på golfbanan eller med skidor under fötterna."

Styrkor: "Jag har fått höra att jag sprider positiv energi i många de projektgrupper jag varit en del av. Jag är duktig på att analysera större datamängder och tycker att jag snabbt får en förståelse för helhetsperspektivet hos kunden."

Vilken låt hämtar du energi från? "Det mesta från The Ark, men måste jag välja en låt är det one of us is gonna die young."

Superkraft: "Om du någon gång behöver en partner i en glassätartävling, ring mig. Det finns inget stopp."

Artiklar av Fredrik Josefson

Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande

Vi bad Fredrik, managementkonsult hos oss, beskriva hur han ser på kompetensutveckling på Sigholm

Läs artikel

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del