Mustafa Aldoori

Projektledare

Mustafa är byggnadsingenjör med erfarenhet av roller som byggkonstruktör, uppdragsledare, projekteringsledare, projektledare, BAS-P & U

Han har framgångsrikt drivit allt från ombyggnationer med pågående verksamhet till stora och komplexa nybyggnationsprojekt mycket tack vare sin förmåga att vara strukturerad, målmedveten och lösningsorienterad.

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Det bästa med att jobba på Sigholm är de moderna, systemiska och effektiva arbetsmetoderna som Sigholm arbetar med."

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Bland de bästa minnen som jag har haft på Sigholm är när jag fick träffa medarbetarna för den första gången. Medarbetarna var välkomnande, nyfikna och törstiga att lära känna mig både som person och mina kunskaper."

Hur hämtar du energi? "Genom sport och att träffa vänner. Det räcker att jag klär på mig sportkläder så mår jag bättre och känner mig påfylld av energi." 

Styrkor: "Jag är bra på att hantera hög arbetsbelastning och hela tiden ha ett sinne och inställning för problemlösning."

Vilken låt hämtar du energi från? "I'll be there for you - The Rembrandts." 

Superkraft: "Skriver och talar flytande arabiska."  

Uppdrag som Mustafa Aldoori varit involverad i:

Tillbyggnad av lokaler som möjlighet för expansion på Mälarenergi

Projektledning gällande framtagning av förstudie och projektplan för Mälarenergis Block 7-kraftvärmeverk. Uppdraget inkluderade skapandet av...

Läs artikel

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

jun 12, 2024 | Nyhet

Deltagande under Almedalsveckan 2024

Vi är glada att återigen delta under Almedalsveckan, en av Sveriges viktigaste mötesplatser. I år kommer vi att engagera oss genom en rad åtaganden, däribland att moderera paneler och seminarier samt intervjua beslutsfattare och politiker i vår podcast, Energistrategipodden.Deltar du inte under Alme

maj 30, 2024 | Nyhet

Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag 2024"

För tionde året i rad genomför Cinode en jämställdhetsstudie. Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag" med 48% kvinnor i organisationen.

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy