Mustafa Aldoori

Projektledare

Mustafa är byggnadsingenjör med erfarenhet av roller som byggkonstruktör, uppdragsledare, projekteringsledare, projektledare, BAS-P & U

Han har framgångsrikt drivit allt från ombyggnationer med pågående verksamhet till stora och komplexa nybyggnationsprojekt mycket tack vare sin förmåga att vara strukturerad, målmedveten och lösningsorienterad.

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Det bästa med att jobba på Sigholm är de moderna, systemiska och effektiva arbetsmetoderna som Sigholm arbetar med."

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Bland de bästa minnen som jag har haft på Sigholm är när jag fick träffa medarbetarna för den första gången. Medarbetarna var välkomnande, nyfikna och törstiga att lära känna mig både som person och mina kunskaper."

Hur hämtar du energi? "Genom sport och att träffa vänner. Det räcker att jag klär på mig sportkläder så mår jag bättre och känner mig påfylld av energi." 

Styrkor: "Jag är bra på att hantera hög arbetsbelastning och hela tiden ha ett sinne och inställning för problemlösning."

Vilken låt hämtar du energi från? "I'll be there for you - The Rembrandts." 

Superkraft: "Skriver och talar flytande arabiska." 

Uppdrag som Mustafa Aldoori varit involverad i:

Tillbyggnad av lokaler som möjlighet för expansion på Mälarenergi

Projektledning gällande framtagning av förstudie och projektplan för Mälarenergis Block 7-kraftvärmeverk. Uppdraget inkluderade skapandet av...

Läs artikel

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del