Malin Rosengren

UX-Designer

Malin är en användarfokuserad designingenjör som brinner för att utveckla enkla och effektiva gränssnitt.

Malin är van att jobba från idé till implementation med öga för både detaljer och helhet. Vill vara med att skapa framtidens digitala produkter och tjänster som underlättar för människor att utföra sitt jobb på bästa sätt. Leder Sigholms innovations- och utvecklingsarbete.

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Att vi är ett så bra gäng som alltid ställer upp för varandra. Men självklart även friheten och ansvaret att planera och utföra sitt eget arbete vilket ger möjlighet att lära sig och utvecklas väldigt snabbt."

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Svårt att välja! Men måste ändå säga NorthSpawn 2018 (gamingeventet som vi anordnar) som var en helt ny typ av upplevelse när vi för första gången arrangerade ett så stort event. Det var så häftigt att se engagemanget hos så många Sigholmare blandat med spelglädjen hos ungdomarna."

Hur hämtar du energi? "En långpromenad i naturen med en peppig eller spännande podd i öronen."

Styrkor: "Bra på att paketera och visualisera idéer, koncept och funktionalitet."

Vilken låt hämtar du energi från? "Det mesta av Of Monsters and Men."

Superkraft: "Snabb på att lägga pussel."

Uppdrag som Malin Rosengren varit involverad i:

Gemensam körplan med hjälp av Aurora by Sigholm

Produktionsoptimering för ökad transparens, ekonomiska och miljömässiga besparingar och gemensam syn på körplanen. Energisamarbete Väst impl...

Läs artikel

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del