Josefin Forsell

Managementkonsult & Hållbarhetsansvarig

Josefin är en uppskattad ledare som skapar förtroende genom att se individen bakom rollen

Josefins uppdrag hos kund inrymmer både operativa frågor som mer strategiska delar. Hon har jobbat med förändringsledning och processutveckling kopplat till kvalitet, aktivitetsplanering och målstyrning men också med problemlösning och projektledning. Tack vare sin kommunikativa förmåga och coachande förhållningssätt får hon en grupp att jobba strukturerat mot gemensamma mål.


Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Att omges av så lösningsorienterade och framåtsträvande människor. Med vår samlade kompetens gör vi skillnad på riktigt, och dessutom utmanas vi att hela tiden växa, både som grupp och som individer". 

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Downhillåkningen på vår utvecklingsresa i Åre. Vi är ett glatt, nyfiket och engagerat gäng som visar mod, inte bara i hur vi tar oss an uppdrag".

Hur hämtar du energi? "I bergen med ett par löparskor på fötterna och allt jag behöver för att klara mig för dagen och natten i en lätt ryggsäck. Upplevelselöpning när den är som bäst"!

Styrkor: "Jag är intresserad av människor, och är bra på att se individen bakom rollen, vilket underlättar i rollen som ledare och förändrings- och processledare. Jag är också en hejare på myndighetsrelaterad kommunikation efter många år i verksamheter hårt styrda av lagar och regler."

Vilken låt hämtar du energi från? "Lev nu, dö sen" - Laleh. "Den har blivit lite av en soundtrack för mig senaste året"

Superkraft: "Kan påbörja en morgonjogg 3 minuter efter att väckarklockan ringt."

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del