Joel Vikner

Projektledare

Joel brinner för att förbättra och effektivisera och är en mycket uppskattad kollega och konsult som jobbar framförallt mot kraftvärmeindustri

Joel har bland annat haft uppdrag inom upprustningen av Mälarenergis kylvattenkulvert, renoveringen av 150 meter hög skorsten och utbyggnad av plattformar i pannorna och genomfört flertalet förstudier inom byggnation/process åt kund.

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Att omges av så oroligt drivna och kompetenta kollegor som hjälper mig att utvecklas. Man har stor frihet och ansvar."

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Sportresorna med kollegorna - allt från MTB och traillöpning i Åre till Stafettvasan vi åkte 2020."

Hur hämtar du energi? "Träning och resor som tar mig till udda platser."

Styrkor: "Bra på att förenkla och hitta lösningar på kundens problem."

Vilken låt hämtar du energi från? "Best you ever had – Teddybears." 

Superkraft: "Att använda det som finns tillgängligt och förbättra det."

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

jun 12, 2024 | Nyhet

Deltagande under Almedalsveckan 2024

Vi är glada att återigen delta under Almedalsveckan, en av Sveriges viktigaste mötesplatser. I år kommer vi att engagera oss genom en rad åtaganden, däribland att moderera paneler och seminarier samt intervjua beslutsfattare och politiker i vår podcast, Energistrategipodden.Deltar du inte under Alme

maj 30, 2024 | Nyhet

Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag 2024"

För tionde året i rad genomför Cinode en jämställdhetsstudie. Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag" med 48% kvinnor i organisationen.

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy