Joel Vikner

Projektledare

Joel brinner för att förbättra och effektivisera och är en mycket uppskattad kollega och konsult som jobbar framförallt mot kraftvärmeindustri

Joel har bland annat haft uppdrag inom upprustningen av Mälarenergis kylvattenkulvert, renoveringen av 150 meter hög skorsten och utbyggnad av plattformar i pannorna och genomfört flertalet förstudier inom byggnation/process åt kund.

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Att omges av så oroligt drivna och kompetenta kollegor som hjälper mig att utvecklas. Man har stor frihet och ansvar."

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Sportresorna med kollegorna - allt från MTB och traillöpning i Åre till Stafettvasan vi åkte 2020."

Hur hämtar du energi? "Träning och resor som tar mig till udda platser."

Styrkor: "Bra på att förenkla och hitta lösningar på kundens problem."

Vilken låt hämtar du energi från? "Best you ever had – Teddybears." 

Superkraft: "Att använda det som finns tillgängligt och förbättra det."

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del