Energiingenjör med över 20 års erfarenhet inom energibranschen

På Sigholm jobbar energiingenjörer, systemutvecklare, managementkonsulter, projektledare, affärsutvecklare och miljökonsulter i en härlig symbios.

För att lära känna oss lite bättre har vi frågat några Sigholmare vad de tycker om arbetsplatsen. 

Samuel Atler - Energiingenjör med över 20 års erfarenhet inom energibranschen

Efter examen från Mälardalens Högskola tillägnades de första åren efter högskolan som projektör för att sedan arbeta som projektledare med olika typer av projekt mestadels inom energibranschen och försörjningssektorn.

Vad är det bästa med att arbeta på Sigholm?

Det är ett relativt ungt bolag som hela tiden är på frammarsch och vill utvecklas vilket göra att man hela tiden som individ befinner sig i ständig utveckling och lärande.

Hur fick du upp ögonen för Sigholm?

Min första kontakt med Sigholm var via Niclas för över tio års sedan, då vi båda hade uppdrag hos samma uppdragsgivare och på den vägen är det.

Vad har överraskat dig mest med att jobba på Sigholm?

Vilken otrolig utveckling vi har haft under de snart tio åren jag jobbat på Sigholm. Att vi gått från fyra anställda som vi var när jag började till snart 70 och att vi finns på fyra orter

Våga göra skillnad, feedback är en rättighet, det finns alltid ett nästa steg… det är några av företagets ledord som mynnar ut i företagets dna. Samuel, vilken av våra principer bär du med dig som en daglig vägvisare?

Feedback är en rättighet. Feedback är enligt mig så viktigt för att kunna utvecklas, om ingen talar om vad man kan göra bättre är det så svårt att veta om det och att man måste våga fråga/prova, det är trots allt på sina misstag man många gånger lär sig.

Working at Sigholm

Meet Us Working at Sigholm

At Sigholm, we believe in developing skills in the long term to build the company together. Through shared reflections, we create a culture of continuous learning.

See staff members

Latest news

Jun 12, 2024 | News | News & press

Deltagande under Almedalsveckan 2024

Vi är glada att återigen delta under Almedalsveckan, en av Sveriges viktigaste mötesplatser. I år kommer vi att engagera oss genom en rad åtaganden, däribland att moderera paneler och seminarier samt intervjua beslutsfattare och politiker i vår podcast, Energistrategipodden.Deltar du inte under Alme

May 30, 2024 | News

Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag 2024"

För tionde året i rad genomför Cinode en jämställdhetsstudie. Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag" med 48% kvinnor i organisationen.

Nov 30, 2023 | News | News & press

Leveraging CSRD to create business value

In early 2024, the requirements for all large companies' sustainability reporting will be tightened, and most energy companies will be directly affected. The EU's Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) will become Swedish law and will, among other things, give sustainability reporting t

Contact Us

Fill out the form, and we will get back to you, visit one of our offices, or call us at +46(0)21-12 03 10.

By clicking send, you agree to Sigholm's handling of your personal data. Read our personal data policy