Viktor Larsson

Energiingenjör

Viktor är killen med idéer och lösningar

Viktor har läst master inom Sustainable energy system på Chalmers och engagerat sig mycket i studentlivet under sin tid på universitetet. Nu arbetar Viktor med utveckling och implementering av vår produktionsoptimeringsplattform Aurora by Sigholm.  

Hur hämtar du energi? "Musik och sång ger mig mycket energi, särskilt att sjunga med andra. Sen är jag väldigt tävlingsinriktad vilket jag får utlopp för när jag spelar fotboll och anordnar diverse lekar och event tillsammans med vänner. I övrigt så gillar jag att snickra möbler och ger mig ut med bössan när det är dags för jaktsäsong.  

Styrkor: "Jag går alltid in med attityden att saker och ting går att lösa, vilket gör att jag oftast ser på saker och ting från den positiva sidan. Jag är van att arbeta i större projekt tillsammans med andra där jag bidrar med stort engagemang. Energisystemsmodellering är också något som jag gärna sysslar med."  

Vilken låt hämtar du energi från? "Lyssnar på det mesta men blir lite extra taggad av Paramore eller Jon Bellion "

Superkraft: "Jag snappar lätt upp låttexter!" 

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del