Louise Hjalmarsson

Managementkonsult

Louise är en snabblärd och analytisk problemlösare som snabbt förstår olika organisationer

Genom sin nyfikenhet och analysförmåga samt bakgrund inom Lean, tar Louise fram strukturerade lösningar som möter kundernas behov på ett effektiv sätt.

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Den öppenhet och prestigelöshet som präglar Sigholm tilltalar mig väldigt mycket. Man kan alltid vända sig till någon och få svar på sina frågor och funderingar. Uppskattar också friheten och självledarskapet som finns på Sigholm. I min mening är det då man har möjlighet att utvecklas som mest!"

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Mitt bästa minne med Sigholm är nog de AWs som vi har haft. Alltid roligt att hänga med kollegor över olika befattningsgrupper. Men sedan så brukar våra befattningsgruppsmöten ge mig ett riktigt bra avslut på veckan. Många bra lärdomar och skratt som brukar dyka upp på dessa möten :)."

Vad är dina styrkor arbetsmässigt? "Min bästa styrka rent arbetsmässigt är nog att jag är snabblärd och därmed snabbt kan hoppa in i olika kunduppdrag. Min analytiska förmåga och min nyfikenhet kommer också väl till pass i många uppdrag för att fånga och lösa problem."

Vilken låt hämtar du energi från? "Jag har alltid gillat de flesta av Veronica Maggios låtar samt Urban Cone beroende på humör och aktivitet." 

Hur hämtar du energi? "I vardagen hämtar jag energi från ett träningspass. Just nu gärna i form av gym och löpning. Men uppskattar även att laga mat samt att umgås med kompisar för att få energi.  På sommaren hänger jag gärna ute på sjön, och på vintern helst i skidbacken!"

Superkraft "Har ett väldigt bra ansiktsminne."

 

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

jun 12, 2024 | Nyhet

Deltagande under Almedalsveckan 2024

Vi är glada att återigen delta under Almedalsveckan, en av Sveriges viktigaste mötesplatser. I år kommer vi att engagera oss genom en rad åtaganden, däribland att moderera paneler och seminarier samt intervjua beslutsfattare och politiker i vår podcast, Energistrategipodden.Deltar du inte under Alme

maj 30, 2024 | Nyhet

Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag 2024"

För tionde året i rad genomför Cinode en jämställdhetsstudie. Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag" med 48% kvinnor i organisationen.

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy