Louise Hjalmarsson

Managementkonsult

Louise är en snabblärd och analytisk problemlösare som snabbt förstår olika organisationer

Genom sin nyfikenhet och analysförmåga samt bakgrund inom Lean, tar Louise fram strukturerade lösningar som möter kundernas behov på ett effektiv sätt.

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Den öppenhet och prestigelöshet som präglar Sigholm tilltalar mig väldigt mycket. Man kan alltid vända sig till någon och få svar på sina frågor och funderingar. Uppskattar också friheten och självledarskapet som finns på Sigholm. I min mening är det då man har möjlighet att utvecklas som mest!"

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Mitt bästa minne med Sigholm är nog de AWs som vi har haft. Alltid roligt att hänga med kollegor över olika befattningsgrupper. Men sedan så brukar våra befattningsgruppsmöten ge mig ett riktigt bra avslut på veckan. Många bra lärdomar och skratt som brukar dyka upp på dessa möten :)."

Vad är dina styrkor arbetsmässigt? "Min bästa styrka rent arbetsmässigt är nog att jag är snabblärd och därmed snabbt kan hoppa in i olika kunduppdrag. Min analytiska förmåga och min nyfikenhet kommer också väl till pass i många uppdrag för att fånga och lösa problem."

Vilken låt hämtar du energi från? "Jag har alltid gillat de flesta av Veronica Maggios låtar samt Urban Cone beroende på humör och aktivitet." 

Hur hämtar du energi? "I vardagen hämtar jag energi från ett träningspass. Just nu gärna i form av gym och löpning. Men uppskattar även att laga mat samt att umgås med kompisar för att få energi.  På sommaren hänger jag gärna ute på sjön, och på vintern helst i skidbacken!"

Superkraft "Har ett väldigt bra ansiktsminne."

 

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del