Li Forsén

Managementkonsult

Li är en målinriktad och strukturerad förändringsledare

Li har ett driv och en nyfikenhet som hon använder för att snabbt skapa sig en bild av nuläget. Genom tydlig kommunikation och sitt trygga sätt att möta människor skapar hon engagemang och förankring inom organisationen.

Vad är det bäst med att jobba på Sigholm? "På Sigholm finns det en stark känsla av gemenskap, och den finns där trots att vi är utspridda på flera kontor och ofta är ute hos kunder. Den känslan tycker jag om. Jag är också glad över att arbeta på en plats där individen står i fokus."

Hur hämtar du energi? "När jag är tillsammans med min familj samlar jag som mest energi, men en långpromenad eller ett träningspass är också ett bra sätt att ladda om."

Styrkor: "Jag är noggrann, ihärdig och lösningsorienterad."

Vilken låt hämtar du energi från? "The best - Tina Turner, the queen of rock'n'roll. Riktigt bra låt att skriksjunga på karaoke. Serotoninet sprutar!"

Superkraft: "Min kladdkaka blir aldrig torr."

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

jun 12, 2024 | Nyhet

Deltagande under Almedalsveckan 2024

Vi är glada att återigen delta under Almedalsveckan, en av Sveriges viktigaste mötesplatser. I år kommer vi att engagera oss genom en rad åtaganden, däribland att moderera paneler och seminarier samt intervjua beslutsfattare och politiker i vår podcast, Energistrategipodden.Deltar du inte under Alme

maj 30, 2024 | Nyhet

Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag 2024"

För tionde året i rad genomför Cinode en jämställdhetsstudie. Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag" med 48% kvinnor i organisationen.

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy