Gustav Hermansson

Strategikonsult

Gustav är en entusiastisk och idérik förändringsledare 

Genom sin nyfikenhet och analysförmåga ser Gustav ständigt nya affärsmöjligheter och förbättringspotential. Gustav har en internationell erfarenhet av energibranschen och har arbetat med fjärrvärmeprojekt i England. Där var han också med och drev en innovationshubb i syfte att exportera svensk fjärrvärmeexpertis till den europeiska marknaden.

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? Det är att jag får möjligheten att både driva konsultuppdrag mot kund samtidigt som jag får möjligheten att vara med internt och fokusera på vår egen affärsutveckling."

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "När jag redan tidigt efter att jag börjat på Sigholm fick förtroendet att ta lead på mitt första projekt. Jag var spänd och nervös inför mina första möten med kund men jag uppskattade ansvaret som lagts på mig samtidigt som jag var betryggad av det interna stöd jag viste att jag hade hos mina erfarna kollegor."

Hur hämtar du energi? "Genom vardagshäng med vänner och häng i skogen eller vid havet på helgen."

Styrkor: "Jag är väldigt nyfiken och har en viss kreativ ådra vilket hjälper mig att ha ett särskilt öga för nya affärsmöjligheter och förbättringspotential."

Vilken låt hämtar du energi från? "Mirage med Scotch är ett säkert kort för att vakna till!"

Superkraft: "Det inte jag kan hitta på google, det finns faktiskt inte."

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy