Emmy Bergman

Managementkonsult

Emmy är en strukturerad problemlösare som snabbt kan bearbeta och analysera information

Med tydliga visualiseringar presenterar hon slutsatserna på ett pedagogiskt vis. Genom tydlig kommunikation skapar hon engagemang och förankring av målbilder i arbetsgrupper.

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "En stor drivkraft för mig, både på arbetsplatsen och utanför, är att känna att det jag gör är viktigt och gör skillnad, den möjligheten har Sigholm verkligen gett mig. Mina kollegor är även en stor källa för inspiration och lärande. Det är fantastiskt att omges av så drivande människor!" 

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Min första resa tillsammans med Sigholm som nyanställd var en otrolig rolig och givande helg. Resan var både ett sätt för mig att komma närmre min kollegor men det var även det tillfälle då jag för första gången fick uppleva att jag är med och formar företaget och att Sigholm är det vi skapar tillsammans.".

Hur hämtar du energi? "Min dagliga energi hämtar jag på yogamattan. Annars är är naturen, vänner och familj otroligt viktigt för min livskvalitet och något som skapar energi både kortsiktigt och långsiktigt." 

Styrkor: "Jag tror att en av mina största styrkor är att jag alltid tar mig an nya utmaningar med entusiasm och arbetsglädje. Jag trivs med att jobba med att lösa komplexa problem."

Vilken låt hämtar du energi från? "This must be the place" med Talkning Heads är en all time favorite." <

Superkraft: "Att jag packar upp min väska det första jag gör när jag kommer hem från en semester." 

Artiklar av Emmy Bergman

Ett decentraliserat arbetssätt för delaktighet och transparens

Vi bad Emmy, managementkonsult hos oss, beskriva hur hon ser på vårt decentraliserade arbetssätt på

Läs artikel

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy