Martin Ebeling

Systemutvecklare

Martin 

Martin är en nyfiken problemlösare med stark bakgrund inom datavetenskap och systemutveckling som tidigare arbetat med logistikutveckling och systemanpassningar för affärssystem och BI-lösningar. Älskar att driva lagarbete och identifiera förbättringar i arbetsprocesser. Fokuserar idag på att leda de tekniska utmaningar som Sigholms utvecklingsteam står inför.

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Garanterat det faktum att jag får fritt utrymme att driva min egen och min grupps utveckling att hitta systemlösningar och bygga dem, genom att använda "fail fast" metoden (så länge jag kan motivera det), och känner att mina kollegor verkligen respekterar min kunskap!". 

Vilken låt hämtar du energi från? "Jag är en sucker för 80-talet (främst glamrock, tro det eller ej). Whitesnakes Still of the night är aldrig fel. Sue me. Metallicas Whiplash är en nära tvåa."

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy