Med över 30 års erfarenhet inom miljöfrågor kopplat till industri- & energiverksamheter

På Sigholm jobbar energiingenjörer, systemutvecklare, managementkonsulter, projektledare, affärsutvecklare och miljökonsulter i en härlig symbios.

För att lära känna oss lite bättre har vi frågat några Sigholmare vad de tycker om arbetsplatsen. 

Ingela Steen Ronnermark - Med över 30 års erfarenhet inom miljöfrågor kopplat till industri- och energiverksamheter.

Vad är det bästa med att arbeta på Sigholm?

Den fina andan - här bryr man sig om varandra, alla hjälper varandra och individen blir sedd. Vårt coachande arbetssätt med att vara PEP (process excellence partner) för varandra utanför den närmaste arbetsgruppen gör att vi utvecklar varandra.

Hur fick du upp ögonen för Sigholm?

Energistrategipodden!

Vad har överraskat dig mest med att jobba på Sigholm?

Allas delaktighet i företagets utveckling, viljan att dela med sig av erfarenheter och att det finns en enkel struktur för att göra detta möjligt. 

Våga göra skillnad, feedback är en rättighet, det finns alltid ett nästa steg… det är några av företagets ledord som mynnar ut i "Sigholms dna". Ingela, vilken av våra ledord bär du med dig som en daglig vägvisare?

Feedback är en rättighet. För mig är det viktigt att hela tiden utvecklas och lära mig nya nya saker. Genom att få feedback på prestationer och beteende får jag en vägvisare om jag är på rätt väg. Det kan jag sedan även ta med mig och ge vidare och utveckla andra. 

Working at Sigholm

Meet Us Working at Sigholm

At Sigholm, we believe in developing skills in the long term to build the company together. Through shared reflections, we create a culture of continuous learning.

See staff members

Latest news

Jun 12, 2024 | News | News & press

Deltagande under Almedalsveckan 2024

Vi är glada att återigen delta under Almedalsveckan, en av Sveriges viktigaste mötesplatser. I år kommer vi att engagera oss genom en rad åtaganden, däribland att moderera paneler och seminarier samt intervjua beslutsfattare och politiker i vår podcast, Energistrategipodden.Deltar du inte under Alme

May 30, 2024 | News

Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag 2024"

För tionde året i rad genomför Cinode en jämställdhetsstudie. Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag" med 48% kvinnor i organisationen.

Nov 30, 2023 | News | News & press

Leveraging CSRD to create business value

In early 2024, the requirements for all large companies' sustainability reporting will be tightened, and most energy companies will be directly affected. The EU's Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) will become Swedish law and will, among other things, give sustainability reporting t

Contact Us

Fill out the form, and we will get back to you, visit one of our offices, or call us at +46(0)21-12 03 10.

By clicking send, you agree to Sigholm's handling of your personal data. Read our personal data policy