På uppdag av E.ON Energiinfrastruktur innehar vi rollen som revisionsledare på E.ON kraftvärmeverk vid Högbytorp. Uppdraget omfattar hela revisioncykeln; planering, genomförande och efterarbete.


Arbetet kring en revision är planeringsintensivt. Nio månader ägnas åt planering och förberedelser, så att arbetet skall flyta på under de tre veckor då revisionen genomförs. E.ON:s ambition är att varje revision skall bli bättre, vilket ligger i linje med Sigholms ledord, ”Planera, agera & iterera”. Efter revsionen kommer vi lägga tid på att gemensamt reflektera och extrahera lärdomar. 

Artikeln publicerades 08/09 - 2023

Om E.ON

E.ON Sverige är en del av den internationella energikoncernen E.ON SE, med huvudkontor i Essen, Tyskland. Koncernen sysselsätter cirka 70 000 personer i 15 länder och fokuserar på två huvudsakliga affärsområden: smarta distributionsnät och innovativa energilösningar för sina kunder. E.ON Sverige levererar el, värme och smarta energilösningar till cirka 1 miljon privat- och företagskunder i landet och har runt 2 100 medarbetare.

Läs mer

Kontakta oss för mer information
Isabell Stoor

Projektledare & Vd Sigholm Project

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

jun 12, 2024 | Nyhet

Deltagande under Almedalsveckan 2024

Vi är glada att återigen delta under Almedalsveckan, en av Sveriges viktigaste mötesplatser. I år kommer vi att engagera oss genom en rad åtaganden, däribland att moderera paneler och seminarier samt intervjua beslutsfattare och politiker i vår podcast, Energistrategipodden.Deltar du inte under Alme

maj 30, 2024 | Nyhet

Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag 2024"

För tionde året i rad genomför Cinode en jämställdhetsstudie. Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag" med 48% kvinnor i organisationen.

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy