Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.

Kan du inte delta på plats? Lugn, det är en live-podd vilket möjliggör live-lyssning i din poddspelare eller med ljud och bild på vår hemsida.

När? fredag 1 september, kl. 11:00-11:40

Var? Greta-tältet, Bananpiren, Göteborg, på https://www.sigholm.se eller Energistrategipodden.

Om Frihamnsdagarna

För tredje året i rad kommer människor samlas i Göteborg för att delta i en händelse som präglas av kreativitet, innovation och hållbarhet - Frihamnsdagarna. Denna årliga fest är en hyllning till hållbara lösningar och framtidens möjligheter och har blivit en inspirerande plattform för individer, företag och organisationer att utforska och diskutera en grönare framtid.

Frihamnsdagarna omvandlar ett område i Göteborg till en dynamisk mötesplats där olika aktörer delar sina visioner, idéer och projekt som syftar till att främja hållbarhet. Evenemanget lockar engagerade och nyfikna för att delta i seminarier, workshops, utställningar och presentationer. Läs mer på Frihamnsdagarnas hemsida: https://frihamnsdagarna.se/

  • #energistrategipodden
  • #esp
  • #frihamnsdagarna
  • #göteborg energi

Artikeln publicerades 29/08 - 2023

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy