Emelie Israelsson tar över som vd på Sigholm Tech

Efter 12 år på posten kliver nu Niclas Sigholm av som vd på Sigholm Tech

Efter 12 år på posten kliver nu Niclas Sigholm av som vd på Sigholm Tech. Efter några intensiva år av tillväxt både på personalsidan och inom tjänsteutbudet har Niclas nu valt att fokusera mer på det nystartade området "Markets & Strategy". Den nya vd:n, Emelie Israelsson, har arbetat på Sigholm under sju år både som Managementkonsult och vice vd.

- Emelie är grym på att vara vd så det här är bra för alla, säger Niclas Sigholm. I praktiken har det varit så här ett tag ändå. Jag kommer lägga all min kraft på att stötta de kunder som är mitt inne en stor marknadsförändring, fortsätter Niclas.

På företaget Sigholm kommer det inte ske någon större skillnad förutom att några formella arbetsuppgifter kommer omdirigeras. Niclas fortsätter som senior konsult inom området ”Markets & Strategy” som fokuserar på marknadsinformation, strategiska analyser och rådgivning för att kunna navigera i den komplexa marknaden.

- Jag ser fram emot att det övergripande ansvaret för Sigholm Techs utveckling och fortsätta den här resan tillsammans med mina fantastiska kollegor, säger Emelie. Jag känner mig stolt över den fina kultur vi har byggt inom bolaget och att jag får chansen att vara på en arbetsplats med kollegor, där jag motiveras varje dag, fortsätter Emelie.

Sigholm startades år 2010 och består av två ekonomiska bolag; Sigholm Tech och Sigholm Project. De finns idag på fyra orter; Västerås, Stockholm, Göteborg och Luleå. I dag består Sigholm av 50 medarbetare med uppdrag i hela Sverige.

Artikeln publicerades 25/10 - 2022

Kontakta oss för mer information

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy