Sigholm rekryterar Energistrateg från Jämtkraft

Sigholm rekryterar Energistrateg från Jämtkraft

Efter drygt fem år som Jämtkrafts chefsanalytiker har Arne Bergvik rekryterats till Sigholm, där han tillträder som Energistrateg den första april.

- Min nya, oberoende roll ger mig möjlighet att renodla min strategiska rådgivning och ökar möjligheten för mig att gå på djupet med viktiga analyser. Det finns ett växande behov för ledningsgrupper och styrelser i branschen att orientera sig strategiskt. Att kunna kvantifiera marknadsutvecklingen och dess påverkan på den egna verksamheten kommer att bli avgörande framöver. På Sigholm ska jag bygga ut marknadsbevakningen, förstärka den strategiska rådgivningen och simulera olika omställningsscenarier, säger Arne Bergvik.

Till Jämtkraft kom Arne från Engie (GDF Suez) i Bryssel och Paris, där han verkat som Short Term Optimizer av kraftverken i BeNeLux och Tyskland, Marknadsanalytiker för portföljförvaltningen och Gas Trading i Paris, Long Term Portfolio Manager och Risk Officer.


Arne Bergvik, Energistrateg, 0703-832 859, arne.bergvik@sigholm.se

Niclas Sigholm, Vd Sigholm Tech, 0702-906 009, niclas.sigholm@sigholm.se

Artikeln publicerades 28/02 - 2022

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy