Sigholm säkrar tre ramavtal med Svensk Inköpscentral för infrastruktur - Sinfra

Under sommaren har vi på Sigholm säkrat inte mindre än tre ramavtal med Sinfra, Svensk Inköpscentral för infrastruktur. Det innebär att Sinfras över 300 medlemmar nu kan få tillgång till vårt tjänste- och produktutbud genom att avropa direkt på ramavtalen.

- Det här är vi såklart väldigt stolta över, säger Isabell Stoor, vd och projektledare på Sigholm Projekt. Vi ser fram emot att fortsätta att utvecklas tillsammans med våra uppdragsgivare och i och med detta blir upphandlingsförfarandet väsentligt smidigare.

Vi hoppas att ramavtalen ska leda till att vi får vara med på organisationers framtida förändringsresor och utföra det jobb som vi är allra bäst på, att vara en samarbetspartner för Sveriges energibolag i verksamhetsstyrning, förändringsledning, energioptimering och projektledning. Sigholm har erfarenhet och kompetens med både bredd och djup i hela bolaget och ser fram emot att bidra till värdeskapande och lärande hos fler energibolag och kommuner runt om i Sverige. 

- En av de saker som gör oss unika är att vi systematiskt arbetar med den personliga utvecklingen och kompetensutvecklar varandra med feedback och kunskapsdelning i flera möten varje vecka. Det gör att vi som bolag både kan säkerställa kvaliteten i våra leveranser och att vi löpande stärker våra förmågor och bygger på ny kunskap, säger Hanna Tengelin, managementkonsult på Sigholm Tech.

De tre ramavtalen innebär en avtalstid på fyra år. Avtalen kan nyttjas inom bl.a. följande områden: 

  • Verksamhetsstyrning 
  • Verksamhetsutveckling 
  • Kompetens- och ledarskapsutveckling 
  • Säkerhetsutveckling
  • Energiutredningar
  • Processteknik
  • Bygg och mark
  • Projektledning
  • Projektering
  • Miljöutredningar 

Många branscher står inför ett paradigmskifte, speciellt inom energi- och byggsektorn och där ser vi fram emot att vara med och stötta organisationer i deras viktiga omställningsutmaningar.


Se instruktionsfilmen för hur du avropar på avtal: Kontakt:

Isabell Stoor, vd och projektledare Sigholm Projekt

+ 46 702 906 125, isabell.stoor@sigholm.se

Hanna Tengelin, managementkonsult Sigholm Tech

+ 46 708 439 057, hanna.tengelin@sigholm.seArtikeln publicerades 24/08 - 2020

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy