Förstärkning inom systemutveckling, management & projektledning

April går mot sitt slut och den här månaden har vi fått förmånen att hälsa tre nya medarbetare välkomna till oss på Sigholm. Det är Ylva Björk, som arbetar som systemutvecklare, Li Forsén som managementkonsult och Patrick Rosefors som projektledare. Låt oss presentera dem lite närmare: 

Ylva Björk - förstärkning på Systemutveckling

Ylva kommer senast från företaget Tobii där hon arbetat som algoritmutveklare. På Sigholm kommer hon fokusera på vår mjukvara Aurora by Sigholm där hon påbörjat rollen som systemutvecklare på vårt växande Stockholmskontor. Ylva ser fram emot att bidra med sin kompetens inom machine learning, dataanalys och modellering inom vår spännande bransch, energibranschen. 

Jag ser verkligen fram emot att hjälpa företag utvecklas och förbättras och växa som person tillsammans med mina kollegor. //Ylva Björk

Li Forsén - förstärkning på Management

Li har erfarenhet inom energiteknik och strategiarbete och arbetar nu som managementkonsult i uppdrag på ENA energi där hon jobbar med implementering av ledningssystem och framtagande av processflöden. Även hon utgår från vårt Stockholmskontor. 

Ett citat som ligger mig varmt om hjärtat är "jag kan ha fel". Det tankesättet skapar både en öppenhet mot sin omgivning och en ödmjukhet inför sig själv, vilket jag tror är viktigt för att utvecklas som människa. //Li

Patrick Rosefors - förstärkning på Projektledning

Patrick jobbar i projekt Biokraftvärme Rya, där Göteborg Energi ska uppföra en ny bioeldad ångpanna för anslutning till fjärrvärme- och elproduktion.  I sin roll inom byggadministration är Patrik högerhand till ansvarig delprojektledare för Mark och Bygg och stödjer inom ekonomi, planering, arbetsmilljö mm. Ett väldigt brett och spännande jobb och för den som vill lära sig grunden för att arbete i stora industri- och anläggningsprojekt.  Patrick tillhör vårt växande Göteborgskontor. 

Varmt välkomna till Sigholm och för att bidra till ett hållbart energisystem. Steg för steg räddar vi världen, tillsammans med våra kunder. 

Artikeln publicerades 24/04 - 2023

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

jun 12, 2024 | Nyhet

Deltagande under Almedalsveckan 2024

Vi är glada att återigen delta under Almedalsveckan, en av Sveriges viktigaste mötesplatser. I år kommer vi att engagera oss genom en rad åtaganden, däribland att moderera paneler och seminarier samt intervjua beslutsfattare och politiker i vår podcast, Energistrategipodden.Deltar du inte under Alme

maj 30, 2024 | Nyhet

Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag 2024"

För tionde året i rad genomför Cinode en jämställdhetsstudie. Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag" med 48% kvinnor i organisationen.

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy