Säsongspremiär för EnergiStrategiPodden

I poddens tredje säsong får vi höra hur vd:ar på energibolag och beslutsfattare i energiintensiva organisationer diskuterar kring energistrategier för en hållbar omställning

I våras startade vi EnergiStrategiPodden som en del i att tillgängliggöra de kloka tankar och resonemang som finns på energimarknaden. Vi är glada att podden nu är tillbaka för en tredje säsong för att fortsätta vår vision om att förse lyssnare med ny kunskap och andra infallsvinklar på utmaningar som vi står inför i energibranschen.  

I poddens tredje säsong kommer vi i första avsnittet få lyssna till Årets Kraftkvinna, Azra Sapcanin som är produktionschef på E.ON i Örebro följt av Christian Schwartz, vd för Mölndal Energi samt Tomas Kåberger, Professor i förnybar energi, Chalmers ledamot för Klimatpolitiska rådet, Gustav Melin, vd på Svebio och talespersoner och beslutsfattare inom svenska myndigheter och föreningar, akademin och politiken såsom Svenska Kraftnät, Power Circle och Svensk Vindenergi med flera. 

- I säsong 1 fick vi feedback från lyssnare som ville höra mer om de politiska perspektiven. Det tog vi till oss av och har under säsong 2 intervjuat nästa alla energipolitiska talespersoner. Vi ser fram emot en tredje säsong och är öppna för feedback om vilka ämnen man vill höra mer om, säger Niclas Sigholm, vd och ägare Sigholm Tech.  

Som en avslutning på säsong 1 arrangerades i juni en digital konferens; EnergiStrategiDagen. Vi fortsatte på samma spår, att föra fram fler röster i en dialog med tre olika energibolag som ett avslut på säsong 2. Då samlade vi ansvariga för marknad/kommunikation och public affairs från Tekniska Verken, Öresundskraft och Mälarenergi och lyssnade till deras utmaningar och strategier och planer framåt. 

Hej säsong 3!

Artikeln publicerades 28/01 - 2021

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

sep 08, 2023 | Pressmeddelande

Sigholm ökar personalstyrkan med 24%

Sigholm, en framstående aktör inom energi- och samhällsbyggnadssektorn, meddelar en personell tillväxt på 24% genom att de inom loppet av en månad hälsat 12 nya kollegor välkomna. Genom detta stärks företagets kapacitet och kompetens för att möta de växande utmaningarna på marknaden.

aug 29, 2023 | Nyhet

Energistrategipodden live på Frihamnsdagarna 2023

Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.Kan du inte del

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy