Projektledare

Vill du driva samhällsbyggnadsprojekt med fokus på ett hållbart samhälle för kommande generationer?

Sigholm och vår strävan

Vi vill vara en ledande kraft i en hållbar transformation som tillsammans med våra kunder skapar förutsättningar att tackla vår tids utmaningar. Vi tycker att alla organisationer och företag behöver ta ansvar för att bidra till resan mot ett hållbart samhälle. Vi hjälper därför företag och aktörer att förverkliga sina idéer, drömmar och visioner. Tillsammans skapar vi strukturen, metoderna och verktygen för att nå en mer hållbar samhälle. 

Är du en driven projektledare med några års erfarenhet som vill driva samhällsutvecklingen för ett hållbart samhälle?
Är du engagerad i komplexa samhällsutmaningar som hur vi når våra klimatmål genom innovationer och en hållbar energiomställning?

Rollen som Projektledare

Vi på Sigholm söker just nu erfarna och ambitiösa Projektledare som vill arbeta i projekt för ett hållbart samhälle. Vi växer och har stor efterfrågan på erfarna projektledare från våra kunder inom samhällsbyggnad, fastighetsutveckling och mediaförsörjning och vill därför utöka vårt team.

Vi söker dig som är utbildad ingenjör med flera års erfarenhet. Vi ser gärna att du har ett brett kontaktnät och är engagerad i att utveckla dig själv och andra. Din personlighet är viktig för oss så vi ser gärna att du är driven, struk­turerad och kan anpassa dig efter förändrade förutsättningar.

På Sigholm får du möjlighet att arbeta i ett innovativt konsultföretag som vill göra skillnad. Vår ambition är att förändra världen till det bättre genom att ständigt utvecklas och skapa möjligheter för varandra och våra kunder. Vi tror på frihet under ansvar och att vi tillsammans skapar en miljö där vi kan lära av varandra.

I’m in, vad gör vi nu?

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba som projektledare på Sigholm, tveka inte att höra av dig så kan vi berätta mer. Är du redan övertygad om att modernisering och att miljömässigt och konkurrenskraftigt säkra infrastruktursystemen är det du vill lägga din kraft och passion på för att göra skillnad? Skicka oss din ansökan redan idag här via vår hemsida.

Ansök tjänsten

Ansökan görs på extern webbplats

Att jobba på Sigholm

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

jun 12, 2024 | Nyhet

Deltagande under Almedalsveckan 2024

Vi är glada att återigen delta under Almedalsveckan, en av Sveriges viktigaste mötesplatser. I år kommer vi att engagera oss genom en rad åtaganden, däribland att moderera paneler och seminarier samt intervjua beslutsfattare och politiker i vår podcast, Energistrategipodden.Deltar du inte under Alme

maj 30, 2024 | Nyhet

Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag 2024"

För tionde året i rad genomför Cinode en jämställdhetsstudie. Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag" med 48% kvinnor i organisationen.

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy