EnergiStrategiDagens julevent

En förmiddag fylld av ny kunskap inom en ny marknad - Vi ger dig EnergiStrategiDagens julevent 2021

Vi har nu haft glädjen att dela kunskap och bidra till lärande under fyra säsonger. EnergiStrategiPodden går mot sitt slut och tar snart julledigt. Innan dess vill vi knýta ihop säcken och ge dig stoff att prata om under julen med nära och kära. Den 17 december bjuder vi in till en förmiddag med ledande aktörer i branschen som verkar på en ny marknad - flexmarknaden. Vi pratar även med de som skriver reglementen för att möjliggöra den nya marknaden. Konferensen är kostnadsfri och digital.

Läs mer och anmäl dig på hemsidan
(eventet är avslutat)

Artikeln publicerades 07/12 - 2021

Vi har ambitionen att tillsammans göra världen bättre

På Sigholm tror vi på att långsiktigt utveckla förmågor för att tillsammans bygga bolaget. Med gemensamma reflektioner skapar vi en kultur med ständigt lärande.

Karriär på Sigholm

Aktuellt

jun 12, 2024 | Nyhet

Deltagande under Almedalsveckan 2024

Vi är glada att återigen delta under Almedalsveckan, en av Sveriges viktigaste mötesplatser. I år kommer vi att engagera oss genom en rad åtaganden, däribland att moderera paneler och seminarier samt intervjua beslutsfattare och politiker i vår podcast, Energistrategipodden.Deltar du inte under Alme

maj 30, 2024 | Nyhet

Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag 2024"

För tionde året i rad genomför Cinode en jämställdhetsstudie. Sigholm har tilldelats titeln "Jämställt konsultbolag" med 48% kvinnor i organisationen.

nov 30, 2023 | Nyhet

Skapa affärsvärde med CSRD som hävstång

I början av 2024 skärps kraven för alla stora bolags hållbarhetsrapportering, och de flesta energibolag berörs direkt. EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) blir svensk lagstiftning och innebär bland annat att hållbarhetsredovisningen ges samma status som den finansiella

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, besök något av våra kontor eller ring oss på +46(0)21-12 03 10.

Genom att klicka på skicka så godkänner du Sigholms hantering av dina personuppgifter. Läs vår personuppgiftspolicy