Vi hjälper våra kunder inom kraft- och värmeproduktion att möta dagens och framtidens utmaningar

Energibranschen står inför stora utmaningar att optimera systemen för att tillgodose morgondagens behov och krav. På Sigholm hjälper vi våra kunder inom kraft- och värmeproduktion att möta dagens och framtidens utmaningar för att göra de så ekonomiskt och ekologiskt hållbara. Vi erbjuder både anpassade lösningar på anläggningsnivå samt är aktiva i forskningsprojekt för hela energisystemet.

Aurora By Sigholm

Aurora By Sigholm® är plattformen för automatisering, noggranna lastprognoser och ekonomisk optimering av fjärrvärmeproduktionen. Användarvänligt, smartare för ekonomin och bättre för miljön.

Aurora By Sigholm

Termokollen

Med Termokollen får du som kund möjlighet att jämföra ett antal olika värme- och kylsystem och hitta det mest fördelaktiga för dig. I verktyget anger du dina energibehov och får en unik kostnadsbild för din fastighet.

Intresserad av hur vi kan hjälpa din organisation?

Vi har jobbat både med planering, revision, drift och underhållsfrågor i många år. Vi tror att erfarenheten av att ha jobbat med driftfrågor är en stor fördel för att stötta en digitaliseringsresa hos våra kunder.

Låt oss kontakta dig

Niclas Sigholm

Säljansvarig norra sverige
+46(0)70 290 60 09
niclas.sigholm@sigholm.se

Henrik Näsström

Säljansvarig södra sverige
+46(0)70 290 77 07
henrik.nasstrom@sigholm.se