Utmaningarna inom järnvägsbranschen är många och på flera områden har branschen inte kommit ikapp den utveckling som skett genom digitaliseringen

På Sigholm är vi vana att jobba med branschens utmaningar inom både drift och underhåll. Sigholm hjälper till att standardisera arbetssätt och visualisera uppföljning av era respektive projekt, oavsett om det handlar om retrofit eller rent underhåll. Förutom att skapa hållbara standarder för arbetet hjälper vi våra kunder att få nytta av sin data, för att kunna fatta rätt beslut.

Sigholm kommer framöver vara involverade i flera projekt som rör innovationskraft i branschen, produktutveckling och datahantering. Som ungt och digitalt bolag får du i oss en part som både förstår verksamhetens förutsättningar, de digitala möjligheter som finns i affären och någon som kan stötta er till implementation. Så blir våra kunder framgångsrika i att hitta bättre lönsamhet och nya tjänster.


Verksamhetsutveckling

Vi hjälper våra kunder ta fram och förverkliga långsiktigt hållbara strategier utgående från var de står idag och de ambitioner som finns att utveckla verksamheten.

Läs mer

Projektledning

Vi lär oss kundens arbetsprocesser och tar därefter fram kundspecifika förbättringsförslag som vi hjälper till att driva igenom

Läs mer

Digitala lösningar

Med en tydlig struktur och metodik leder vi digitaliseringsprojekt för att effektivisera kundens verksamhet.

Läs mer

Kommunikation

Med branschspecifika anpassningar av underhållsstandarder i kombination med effektiva arbetsprocesser hjälper vi våra kunder öka tillgängligheten på sina anläggningar.

Läs mer

Energisystem

Vi stöttar energibolagen hela vägen från bränsleinköpet, genom anläggningen, till slutkundens faktura med utredningar och projektledning

Läs mer

Intresserad av hur vi kan hjälpa din organisation?

Vi har jobbat både med planering, revision, drift och underhållsfrågor i många år. Vi tror att erfarenheten av att ha jobbat med driftfrågor är en stor fördel för att stötta en digitaliseringsresa hos våra kunder.

Låt oss kontakta dig

Niclas Sigholm

VD Sigholm Tech
+46(0)70 290 60 09
niclas.sigholm@sigholm.se

Isabell Stoor

VD Sigholm Projekt
+46(0)70 290 61 25
isabell.stoor@sigholm.se