Dalia Amir

Projektledare,

Kontaktuppgifter:
dalia.amirtaher@sigholm.se


Dalia får ett komplicerat projekt att uppfattas väldigt enkelt med hennes förmåga att strukturera och aktivitetsplanera

Dalia har studerat till Högskoleingenjör inom byggteknik och sedan hennes examen 2018 har hon arbetat med projektledning inom fastigheter. Uppdragen har varit varierade där hon både har planerat kommande ny- och ombyggnationer av skolor & förskolor men också projektlett byggnationerna. Utöver detta har hon arbetat som ekonomicontroller, tidsplanerar- och riskanalytiker. 

Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Det bästa är gemenskapen! Alla i företaget hjälps åt att behålla sammanhållningen i gruppen i form av aktiviteter och nyfikenhet."

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Bästa minnet är min första vecka på Sigholm. Veckan fylldes med uppmärksamhet från kollegor och jag kände mig varmt välkommen till företaget!" 

Hur hämtar du energi? "Jag hämtar det mesta av energin med min familj. Förutom familjen får jag mycket energi från gymmet och genom att ta långa promenader."

Styrkor: "Min strukturella förmåga, att jag är pedagogik samt min vana att snabbt sätta mig in i ett projekt." 

Vilken låt hämtar du energi från? "Det är väldigt många men bland topp tio är Taki Taki - DJ Snake ft. Selena Gomez, Ozuna Cardi B och en turkisk låt vid namn Sevda Sözu- Seren Uzun."

Superkraft: "Jag är otroligt pedantisk och kan exempelvis inte gå ut hemifrån utan att sängen är bäddad och all disk är undanplockad." < Tillbaka